Esertec Dienstverlening. Nu ook voor particulieren met een kleine portemonnee!

Geplaatst op 10 januari 2018 in de categorie

Iedereen loopt wel een tegen een technisch probleem aan: Defecte lampen, kortsluiting, niet functionerende schakelaars, een wasmachine aansluiten, gevaarlijk werk op hoogte, stormschade aan bomen, schutting, hekwerk of aan gebouw of ondergelopen kelders. Ook blijkt dat veel defecten en schades aan huurwoningen niet altijd door de verhuurder worden gerepareerd.

De meeste mensen vertrouwen op hun netwerk van buren, vrienden of familie. Maar er zijn genoeg mensen die hier helaas geen gebruik van kunnen maken. Esertec biedt in al deze gevallen graag uitkomst! Wij brengen onze jarenlange opgedane technische kennis  en dienstverlening bij bedrijven nu ook bij u aan huis!

Vanaf nu kunt u bij Esertec terecht voor o.a.:

Elektrische storing
Elektrische uitbreidingen
(Storm)schade aan bijvoorbeeld hekwerk, schutting, dak, etc.
Opruimen gevallen bomen, takken, snoeiwerk, etc.
Leegpompen ruimtes en waterpartijen
Opzetten, repareren schuren
Laswerkzaamheden
Op maat maken nieuwe, uitbreiding bestaande hekwerken
Leveren en vervangen alle soorten (energiezuinige) lampen en armaturen
Aansluiten en controleren elektrische artikelen
Werkzaamheden op hoogte
Onderhoudswerkzaamheden aan huis en erf
En nog veel meer!!

Heeft u een probleem van welke technische aard dan ook: belt u ons gerust. Onze monteur komt gratis langs en na uw verhaal gehoord en het probleem gezien te hebben doet hij u een voorstel o m het probleem op te lossen en verteld u wat het exact gaat kosten: geen extra kosten of kleine lettertjes achteraf! Omdat wij vinden dat wij ook dienstbaar moeten zijn voor mensen met een kleine portemonnee zijn onze tarieven gegarandeerd laag!

Wij zijn u graag van dienst en voortaan kunt u bij ieder technisch probleem gerust zijn op een zo snel mogelijke en veilige, professionele oplossing. Wij staan ook `s avonds en in de weekenden voor u klaar! Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen op ons service nummer: 06-33738125, of mail naar info@esertec.nl

M.vr. gr.,

S. Roosenbrand, eigenaar.

Esertec is een geregistreerd en professioneel bedrijf en gebruik voor alle werkzaamheden officieel goedgekeurde en veilige apparatuur. Wij staan met ons servicenummer ook `s avonds en in de weekenden voor u klaar!