Beter Thuis Wonen

Buurtstation Emmen

Het Buurtstation Emmen biedt dagbesteding aan in Wijkcentrum Angelslo voor mensen die:

 • Ondersteuning willen bij het vinden van een passende daginvulling.
 • Mee willen doen met het arbeidsproces of reguliere activiteiten in de wijk.
 • Behoefte hebben aan sociale contacten en uitwisseling van kennis en kunnen.
 • Willen weten waar hun mogelijkheden liggen.
 • Behoefte hebben aan structuur en overzicht.

Wij maken samen met u een dagprogramma met zowel creatieve als informatieve dagdelen. U kunt denken aan: informatie over en reizen met de trein, computer en whatsapp, activiteiten buitenshuis, creatief bezig zijn, eten koken voor elkaar en voor anderen, etc.

Wij bieden:

De dagbesteding begint om 9.30 uur en eindigt om 15.30 uur. De deelnemers kunnen gezamenlijk activiteiten ondernemen, maar ook tijd besteden aan individuele projecten. Er is tijd en ruimte voor sociaal contact, gezelligheid en creatieve activiteiten.

Tussen de middag wordt er samen voor een (lunch)maaltijd gezorgd. Er wordt gestreefd naar een passende en zinvolle dag invulling, al naar gelang ieders persoonlijke voorkeur en mogelijkheden. In de toekomst is er ook een mogelijkheid voor inloop. Houdt u onze en deze site in de gaten wanneer we daarmee gaan starten.

Indicatie:

Voor de dagbesteding heeft u een WMO indicatie nodig van de gemeente. Heeft u die niet? Bel of mail ons en wij kunnen u verder helpen.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel ons en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Contactgegevens :

Marleen de Keizer

Coördinator Buurtstation Emmen

Buurtstation@beter-thuis-wonen.nl

 

Statenweg 107

7824 CW Emmen

06-33055175

www.beter-thuis-wonen.nl

 • Dagbesteding Het Vogelhuuske

  DAC Het Vogelhuuske is een dagactiviteiten centrum voor mensen met een zorgvraag. Onze doelgroep zijn kinderen en (jong)volwassenen met een beperking. 

  Daarnaast bieden wij van maandag tot en met vrijdag, aangepaste activiteiten voor mensen met PTSS en of psychische problematiek.

  Wij bieden doelgerichte en ontspanningsactiviteiten aan met begeleiding voor kinderen en (jong) volwassenen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en of psychische problematiek.

  Wij willen onze cliënten een vrij en beschermend onderdak bieden, vandaar ook ons motto “Vrij en Beschermend”

  Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vindt je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op.

  Er zijn op verschillende dagen verspreid over de hele week nog ruimte voor nieuwe cliënten. Neem dus gerust contact op voor meer informatie.

  Zorgbegeleider: Bert Bos

  Mail naar: hetvogelhuuske@live.nl of bel met 06-21144010

  Zijtak wz 35, 7833 BB Nieuw Amsterdam